یکشنبه 29 شهريور 1405 - Sun 20 Sep 2026
  • قدرت ملی در قاب «جان‌فدای ایران»

  • قدرت نمایی ارتش سوم

  • ان‌بی‌سی نیوز : ترمیم خسارات پایگاه‌های آمریکا در منطقه در پی حملات ایران، ممکن است «دهه‌ها» زمان ببرد/رویترز به نقل از شاهدان عینی: شعله‌های آتش و ابر قارچی بزرگ در فرودگاه عربستان

  • برگزیدگان مسابقه عکاسی سیاه و سفید

  • نقطه‌ضعف سرخپوشان / پرسپولیس با ستاره اش به دنبال بازگشت به قهرمانی

  • بمباران جنوب لبنان از سوی جنگنده‌های اسرائیلی

  • اعترافات حسین پدران جاسوس موساد که اعدام شد/ فیلم

  • تجلیل متفاوت در اجلاسیه تانزانیا از نماینده ایران

  • شهیدی که ۳۸ سال در جبهه ماند، به خانه بازمی‌گردد

  • رزمایش «جان‌فدا»؛ کابوس جدید رسانه‌های فارسی‌زبان + فیلم

  • نزدیکی فرودگاه ریاض هدف حمله قرار گرفت + فیلم

  • رئیس فدرال‌رزرو: ترامپ نمی‌فهمد

  • مسیحی‌های جان‌فدای ایران

  • استایل عجیب رامین رضاییان در اردوی تیم ملی

  • زمان واریز حقوق بازنشستگان اعلام شد

  • مرغ ارزان شد +جزئیات

  • اوکراین در مرکز مذاکرات در نیویورک قرار دارد

  • ستاره‌های استقلال و تراکتور در ترکیب تیم ملی امید

  • رژه کاروان ایران در مراسم افتتاحیه بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ / فیلم

  • آیا وزارت ارشاد ظرفیت نظارت بر نمایش خانگی را دارد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 333005
    تاریخ انتشار: 27/بهمن/1401 - 10:02

    سقوط جنگنده اوکراینی در تلاش برای رهگیری "گل شمعدانی"/ صدها دستگاه زره‌پوش امریکایی در آستانه انتقال به اوکراین

    با گرم شدن تدریجی هوا، به نظر می رسد در آستانه ۱ ساله شدن جنگ در خاک اوکراین، ارتش روسیه یکبار دیگر برای یک حمله برق آسا و سراسری از چند محور مختلف آماده می‌شود.

    سقوط جنگنده اوکراینی در تلاش برای رهگیری "گل شمعدانی"/ صدها دستگاه زره‌پوش امریکایی در آستانه انتقال به اوکراین

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،سیصد و پنجاه و هشتمین روز از جنگ میان روسیه و اوکراین آغاز شده است.

    ارتش روسیه همچنان در حال پیشروی آرام اما مداوم در جبهه شرقی اوکراین و استان های دونتسک، لوهانسک و خارکیف است.

    در حومه شهر باخموت در استان دونتسک، قوای روسی هنوز تصمیمی برای ورود به این شهر ندارند و در دو بخش شمالی و جنوبی در حال درگیری با قوای اوکراینی هستند؛ اگرچه باخموت تقریبا در شرایط شبه محاصره قرار دارد اما ارتش اوکراین علی رغم متحمل شدن تلفات سنگین روزانه همچنان از این شهر دفاع کرده و قصد عقب نشینی ندارد؛ بنا بر اعلام یوگنی پریگوژین فرمانده نیروهای واگنر در جبهه باخموت، بعید است در آینده نزدیک ارتش روسیه قصد ورود مستقیم و تصرف شهر باخموت را داشته باشد.

    درگیری نیروهای ارتش روسیه با نظامیان اوکراینی در محورهای شمالی و جنوبی کوپیانسک واقع در استان خارکیف ادامه دارد و پیشروی نظامیان روسی در این مناطق با آهستگی در حال انجام است.

    نظامیان روسیه در آخرین اقدام، با تثبیت مواضع خود در دوریچنه وارد منطقه مسکونی گریانیکیوکا شدند و درگیریهای شدید در این منطقه ادامه دارد.

    همچنین در جنوب لیمان پِرشی، درگیری و نبردهای توپخانه‌ای برای تصرف سینکیوکا آغاز شده است. هفته گذشته اخباری مبنی بر ورود نیروهای روسیه به روستای سینکیوکا مخابره شد که درست نبود. از هفته گذشته تاکنون، حجم آتش توپخانه روسیه بر روستای سینکیوکا به طرز معناداری افزایش پیدا کرده است و به نظر می‌رسد ارتش روسیه به زودی پیشروی زمینی برای تصرف این منطقه را آغاز کند.

    ارتش روسیه برای یک حمله سراسری جدید به اوکراین آماده می‌شود

    با گرم شدن تدریجی هوا، به نظر می رسد در آستانه یک ساله شدن جنگ در خاک اوکراین، ارتش روسیه یکبار دیگر برای یک حمله برق آسا و سراسری از چند محور مختلف آماده می‌شود.

    بنابر ادعای برخی کارشناسان، پوتین به فرماندهی ارتش روسیه دستور داده تا با پیشروی از شمال اوکراین و حومه شهرهای خارکیف و سومی خود را به مسیر خط آهن کی‌یف - دونباس رسانده و پشتیبانی پایتخت از جبهه شرقی را قطع کنند تا راه برای تصرف کامل استان دونتسک هموار شود.

    به گزارش فایننشال تایمز به نقل از منابعی در ناتو، ارتش روسیه تعداد قابل توجهی از هواگردهای نظامی خود شامل جنگنده و بالگردهای رزمی را در اطراف مرزهای اوکراین مستقر کرده و آماده پوشش هوایی گسترده برای قوای زمینی و پیشروی در عمق خاک اوکراین است.

    سقوط جنگنده اوکراینی در تلاش برای رهگیری "گل شمعدانی"

    طبق گزارش رسانه‌های روسی، در روز ۲۳ بهمن ماه، یک فروند جنگنده میگ ۲۹ ارتش اوکراین توسط پدافند هوایی خودی هدف قرار گرفته و سرنگون شده است؛ این حادثه در حالی رخ داده است که یک فروند پهپاد انتحاری گران ۲ یا "گل شمعدانی" در حال پرواز در این محور بود و منجر به تشخیص اشتباه پدافند اوکراینی‌ها شد.

    برخی منابع نیز مدعی هستند اصابت ترکش های ناشی از انفجار پهپاد گران ۲ موجب سرنگونی میگ ۲۹ اوکراینی به خلبانی دیمیتری شکارفسکی شده است.

     
    خلبان اوکراینی که پس از سرنگونی جنگنده اش خروج اضطراری کرده است

    این دومین باری است که این حادثه برای جنگنده‌های میگ ۲۹ ارتش اوکراین رخ می دهد و در تاریخ ۲۰ مهر ۱۴۰۱ نیز یک جنگنده میگ ۲۹ اوکراینی در هنگام رهگیری یک پهپاد گران۲ دچار حادثه و سرنگون شده بود.

    صدها دستگاه زره‌پوش امریکایی در آستانه انتقال به اوکراین

    بخشی از کمک های زرهی بزرگ وعده داده شده از سوی امریکا به زودی به خاک اوکراین منتقل خواهند شد.

    تصاویری از حدود ۲۸۰ دستگاه انواع خودرو های نظامی آمریکایی در بندر هافمن آلمان منتشر شده است که قرار است به اوکراین ارسال شوند.

    در تصاویر ۶۰ عراده نفربر زرهی M۲A۲ Bradley، سامانه های پدافندی AN/TWQ-۱ Avenger، و خودروهای زرهپوش ریکاوری M۸۸A۲ Hercules و... دیده می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما